Menu Sluiten

Eps Isolatiechape

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps isolatiechape kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Isolatiechape

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps isolatiechape

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons plat dak voor de isolatie van platte daken maken wij gebruik van theromix dak eps isolatiechape schatting aanvragen Dit is een isolerende mortel op basis van gexpandeerde polystryeenkorrels epsparels in combinatie met cement en hulpstoffen om zo de beste eigenschappen te verkrijgen. Deze mortel wordt geplaatst met eps en purplaten om zo een sterk isolerende afschotlaag te vormen die perfect compatibel is met verschillende dakafdichtingen. Theromix dak is een naadloze isolatie dus koudebruggen worden vermeden. Elke gewenste dikte kan geplaatst worden dus elke gewenste isolatiewaarde is eenvoudig te realiseren. Theromix dak betekent maatwerk elk project wordt apart bekeken en berekend volgens de nieuwe normen. Besparing door te werken met theromix dak bekomt u isolatie en afschot in product. U hebt bijg.

bel ons op vraag een offerte aan chapewerken de flo soorten chapes hellingschape gewapende chape sneldrogende chape vloerisolatie pur spuitisolatie betopor isolatiechape akoestische isolatie realisaties contact en offerteaanvraag bedankt betopor isolatiechape wat is betopor isolatiechape de belangrijkste component van betopor isolatiematerialen zijn epskorrels. Eps staat voor gexpandeerd polystyreen en heeft enkele bijzondere eigenschappen. Zo bestaat een epskorrel hoofdzakelijk uit de beste natuurlijke isolator gewone lucht dat maakt eps bijzonder licht van gewicht en tegelijk ook sterk en vormvast bekijk ook eens eps isolatiechape De belangrijkste toepassing van betopor wordt teruggevonden op verdiepingen van gebouwen zoals appartementen kantoren en rusthuizen voor akoestische isolatie van vloeren. Voordelen betopor isolatiechape garandeert een aantal voordelen op verscheidene vlakken thermisch akoestisch economisch ecolo.

De discipline van Eps isolatiechape

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact voordelen fimisolatiechape buiten het feit dat vloerisolatie voor een reductie van de warmtekosten zorgt heeft fimisolatiechape nog een heleboel andere voordelen. Fim isolatiechape wordt gemaakt op basis van gerecycleerde eps en dat maakt deze vloerisolatie licht sterk isolerend en ecologisch. Een isolatiechape op basis van eps onder de dekvloer is daarom de ideale keuze voor jouw bouwproject. Fim allinone isolatiechape je hoeft alleen water toe te voegen elke zak bevat de ideale menging van epskorrels cement en toevoegstoffen. Tevens zorgt de isolerende mortel van fim zowel voor thermische isolatie akoestische isolatie als uitvulling van alle onregelmatigheden in de ondervloer. Fim isolatiechape.