Menu Sluiten

Bedrijven Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over bedrijven isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Bedrijven Isolatiemortel

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven isolatiemortel

chape amp purisolatie amp isolatiemortel industrieweg malle t. infokoenrenders.be home pur isolatie isolatiemortel starbeads akoestische isolatie chapewerken offerte aanvraag contact akoestische isolatiemortel starbeads onze firma biedt sinds kort als erkende verdeler meacutet certificering starbeads isolatiemortel aan leveren en plaatsen starbeads starbeads is een zeer isolerende mortel bestaande uit starbeads eps parels cement en hulpstof isostay bedrijven isolatiemortel passend voor uw firma Het isostay additief is speciaal ontwikkeld door isostar ter verbetering van de lambda waarden en hogere druksterktes. Starbeads en isostay zijn geregistreerde producten qua naam en productsamenstelling epb databank. Starbeads kan uitvulchape en isolatieplaten vervangen. Na enkele dagen uitharding kan eventuele vloerverwarming geplaatst worden nieuw starbeads isolatiemortel biedt sinds heden ook unieke akoestische eigenschappen in combinatie met akoestische folies. Meer informatie ove.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan toggle navigation navigatie home chape chape toebehoren toeslagstoffen isolatie isolatie thermische isolatie akoestische isolatie jobs referenties contact monochappe ervaring in kwaliteitswerk monochappen.v. Te heusdenzolder limburg is opgericht in en is sindsdien uw specialist in chapeenisolatiewerken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op ons. Onzechapewerkengebeuren met een volautomatisch pompsysteem. U kan kiezen voor de sneldrogendechapeofchapemet een gewone droogtijd van zo n dagen. Daarnaast plaatsen we ook akoestische en thermischeisolatiegeluids en vloerisolatie en isolatiemortels. Monochappetelt intussen een team van zo n goed opgeleide personeelsleden. We zijn stilletjes aan gegroeid en hebben momenteel reeds automatischechapemachines Een beschouwing over bedrijven isolatiemortel Om een nog vlotter verloop van de afwerking van onze grotere projecten te verkrijgen.

Kundigheid over Bedrijven isolatiemortel

over eltherm isolatietoepassingen isolatie drivein technische fiches referenties vacatures contact nieuws vacatures vacature projectcordinator m v eltherm heeft meer dan jaar ervaring in het plaatsen van isolatie zowel bij renovatie als nieuwbouw. Het totaalaanbod van isolatietoepassingen maakt ons uniek binnen de sector. Met een sterke focus op duurzaam en energiezuinig bouwen zijn wij een waardevolle meedenkpartner voor zowel de particulier als de professional in de bouw architecten aannemers projectontwikkelaars openbare besturen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectcordinator m v takenpakket je bent verantwoordelijk voor de planning van de isolatieprojecten. In samenspraak met de commercilen stel je de dag en weekplanning op voor de verschillende werven. Je houdt hierbij rekening met .