Menu Sluiten

Advies Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over advies isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Advies Isolatiemortel

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies isolatiemortel

bel ons op aanbod specialismen services acties nieuws amp events over ottevaere jobs contact ottevaere is verbouwd kalender menu ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegel terras gereedschappentoon een andere categorie ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegel terras gereedschappen aanbod isolatie dakdossier muurdossier begint het bij jou ook te kriebelen als je aan isolatiemateriaal denkt wil je je van een aangename gevoelstemperatuur in huis genieten en je energiefactuur drastisch verminderen dan is isoleren de eerste stap. In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren gesoleerd want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren advies isolatiemortel firma Naast dakisolatie zijn tegenwoordig ook de volgende types isolatie bijzonder in trek gevelisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie wandisolatie plafond.

bel ons op bouw tegel aanbod specialismen services acties nieuws over vanden berghe realisaties jobs contactmenu ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegels tuin amp terras gereedschappentoon een andere categorie ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegels tuin amp terras gereedschappen aanbod isolatie bouwpunt merk dakdossier muurdossier begint het bij jou ook te kriebelen als je aan isolatiemateriaal denkt wil je je van een aangename gevoelstemperatuur in huis verzekeren en je energiefactuur drastisch verminderen dan is isoleren de eerste stap. In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren gesoleerd want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren. Naast dakisolatie zijn ook de volgende types isolatie bijzonder in trek gevelisolatie spouwmuurisolatie vloerisolat.

Berichtgeving over Advies isolatiemortel

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home nieuws filteren type isolatie akoestisch thermisch type woning residentieel particulier onderdeel woning plat dak vloerisolatie muurisolatie reset toepassen sluiten nieuws betopor circulair van grondstof naar isolatieproduct en terug verpola de producent van betopor isolatie startte zo n jaar geleden als recyclagebedrijf van epsverpakkingsmateriaal. Vandaag is verpola re engineering air n van de voortrekkers van circulaire isolatieproducten. Op basis van een drieledig principe wordt zo circulair mogelijk geproduceerd bekijk onze keuze in advies isolatiemortel Hoe dat juist in z n werk gaat lees je hier meer info.